Ağcagüney İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://agcaguneyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yukarı Ağcagüney Mahallesi Maarif Cad. No 37 Çarşamba / Samsun
VİZYON : Değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip,kültürleri ile gurur duyan, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Biz; Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayata yansıtan, beden, zihin ve duygu bakımından dengeli, geleceğe yön veren, sevgi ve saygı ortamında kendine güvenen, yeniliğe açık mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:30-14:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis : 9 ADET ÖĞRENCİ SERVİSİ MEVCUT
Ulaşım : Çarşamba İlçemizden minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ağcagüney tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır.Beldemizin bölgesinde Abdal ırmağı üzerine kurulu Gökçeçakmak havzasıyla Samsun İli ve Çarşamba İlçemizin içme suyu sağlanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Samsun İline 45km, Çarşamba İlçesine 15km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 2022 yılında deprem güçlendirmesi kapsamına alındığı için taşınmıştır. bir kısmı ağcagüney ortaokulunda bir kısmı da ağcagüney anadolu lisesinde olmak üzere bulunmaktadır. ayrıca okulumuza bağlı 5 km uzakta bir anasınıfımız da mevcuttur.